Activitati Invatamant Liceal

2016 - Balul Bobocilor

Frumoasa tradiţie a Balului Bobocilor se păstrează bine la Liceul Ştefan D. Luchian din Ştefăneşti.  An de an, boboceii claselor a IX- a sunt iniţiaţi în viaţa de liceu de către viitorii absolvenţi  ale claselor a XII-a, prin sfaturi cum să intre în graţie profesorilor, cum să intre sau să nu intre în găşti, pe cine sa evite, unde e biblioteca.  Cel mai important eveniment din viaţa unui boboc este, însă, Balul Bobocilor, un spectacol de o ora-doua  la care se munceste pe brânci cu săptămânile.

Se ţipă si se plange că nu ies pregatirile bine, ca bobocii nu-s în stare de nimic, că nu e destul timp, că mai trebuie repetate cinci din şase mişcări, că nu se ştie la ce probe să mai fie supuşi candidaţii pentru titlul de Miss şi Mister Boboc, că nu merge sunetul, că inca nu-s  gata diplomele.  Cine sa fie invitat să cânte? Şi dacă publicului nu-i va plăcea spectacolul? Dacă nu vine toată lumea din juriu? Dacă nu merge asta, dacă nu merge aia?

E o munca titanică iar clasa a XII-a A, îndrumată îndeaproape de doamna diriginta Munteanu Carmelia,  impreuna cu elevii claselor a IX- A şi B, a  reuşit să producă un spectacol memorabil în ciuda anxietăţilor şi problemelor neprevăzute. Cu sala plină până la refuz, aplauze necontenite la momentele artistice şi probele concursului, seara de 21 octombrie 2016 va rămâne pe buzele tuturor pentru mult a vreme.

Spre deliciul publicului, invitat special a fost Bronx, artist local din Truşesti.

Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2016 au fost acordate concurentilor Moroşanu Raluca din clasa a IX-a B, si Smerea Alexandru din clasa a IX-a A.

Podiumul a fost completat de Falcaş Narcisa şi Ţăruş Mihai, Vicorschi Lăcrămioara şi Buraga Ciprian, din clasa a IX- a A.

Câştigători au fost toţi boboceii pentru că, indiferent de votul juriului, aceştia s-au simţit bine şi au creat primele lor amintiri din viaţa de liceu.

DANSUL CLASEI A XII-A

VALSUL BOBOCILOR

GALERIE FOTO

 

 

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.