Activitati Invatamant Liceal

2017 - Festivalul Martisorului

 

In data de 31 martie 2017 a avut loc, în incinta Casei de Cultură Ştefăneşti, cea de-a III-a ediţie a Balului Mărţişorului, intitulată anul acesta Festivalul Mărţişorului.

Evenimentul a fost organizat de elevii clasei a XI-a A, cu asistenţă de la colegii lor de la clasa a XI-a B, şi împreună cu profesorii coordonatori.

S-a pus accentul pe nou, pe inedit, pe spectacol de dragul spectacolului dar si pe o competiţie acerbă între concurenţi pentru titlurile de Miss si Mister Mărţişor. Probele au fost gândite de elevii organizatori în aşa fel să se evite repetiţia celor din anii trecuţi  si să ofere motiv de gandire celor 10 membri ai juriului dar si audienţei.

Cei doi prezentatori, Corman Raluca şi Archip Răzvan au îndrumat şi încurajat  concurenţii pe parcursul celor 7 probe, după cum urmează:

1.       Proba fete – curaţarea balonului de spumă.

Fiecare fată a primit un balon gata umflat, pe care s-a pus spumă de ras. Acestea au îndepărtat cât mai multă spuma cu un BIG fără să spargă balonul.

2.       Probă baieţi – curaţarea cartofului.

Fiecare baiat a primit cinci cartofi pe care au trebuit să îi cureţe cu un cuţi apoi sa ii taie  pai.  Cel cea  terminat cel mai repede a cîştigat.

3.       Proba fete – scoaterea şerveţelelor din cutie.

Fiecare fata a avut în faţă o cutie cu şerveţele. Concurenta care a introdus cat mai multe serveţele intr-o sticla gradata a câştigat.

4.       Probă băieţi – umflarea balunului şi darea paharului jos de pe masă.

Au fost puse pe masă mai multe pahare de plastic iar băieţii au trebuit  să umfle un balon şi să folosească aerul din acesta pentru a da paharele jos de pe masă.

5.       Probă fete-  nodul la cravată.

Fiecare fată a trebuit să facă un nod corect la cravata partenerului.

6.       Probă băieţi – căutarea cercelului în bolul cu orez.

În faţa fiecărui băiat s-a aflat un bol cu orez în care  era  ascuns un cercel. Concurenţii au trebuit să găsească bijuteria cât mai repede.

7.       Probă fete şi băieţi – dans pe perechi.

Fetele si baietii au dansat pe perechi doua dansuri cunoscute, notele au fost date fiecarui participant individual.

Artiştii invitaţi pentru a delecta publicul şi pentru a oferi concurentii un moment de respiro între probe au fost Ionuţ Luca, Alexandru Budeanu şi Eusebiu Toma.

Titlul de Miss Mărţişor a fost câştigat de Mădălina Degheluţă, iar cel de Mister Mărţişor de Cosmin Ghelbere,  ambii din clasa a XII-a B.

 

GALERIE FOTO

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.