Prezentare Liceu
Filtru
 • 2016 - Festivalul Internaţional al Cântecului, Jocului şi Portului Popular, Botosani

  Ansamblul de dansuri si cantec popular HORA al Liceului Ştefan D. Luchian ne-a reprezentat la ediţia a 11-a a Festivalului Internaţional al Cântecului, Jocului şi Portului Popular, desfăşurat în zilele de 12 şi 14 august 2016, la Botoşani, sub patronajul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie de cultură aflată sub patronajul Consiliului
  Judeţean Botoşani, în colaborare cu Primaria şi Consiliul Local al Municipiului Botoşani.

   

  PROGRAMUL FESTIVALULUI (PRESA LOCALA)


  REPORTAJ VIDEO 1               REPORTAJ VIDEO 2


  VIDEO 1           VIDEO 2          VIDEO 3


  AMSAMBLUL "HORA" PE SCENA

 • 2016 - Festivalul National “Muguras Saucestean”, Bacau

  Ansamblul de dansuri si cantec popular HORA al Liceului Ştefan D. Luchian continuă să ne facă mândri prin participarea lor la diferite festivale şi concursuri locale, naţionale si internaţionale.
  Deşi grupul a fost constituit, sub îndrumarea domnului instructor-coregraf Ionel Petrişoru şi a doamnei profesoare Crenguţa Volintiru, abia din octombrie 2015, membrii ansamblului, de la clasele de gimnaziu şi liceu, ne-au încântat cu prestaţii extraordinare, medalii si premii la fiecare ieşire a lor.
  De această dată se întorc cu PREMIUL I de la Festivalul Naţional de Cântece şi Dansuri Populare "MUGURAS SAUCESTEAN", desfăşurat între 13-14 august 2016, in comuna Sauceşti din judeţul Bacău, festivalul aflându-se la a 4-a ediţie.

  GALERIE FOTO

  VIDEO 1                   VIDEO 2

  DETALII IN PRESA LOCALA BACAU

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.