Prezentare Liceu
Filtru
 • INVITATIE Concurs sportiv "Cupa Stefan D. Luchian" Stefanesti, editia a V-a

  INVITATIE

   

  Cupa,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești – CONCURS SPORTIV REGIONAL,

   EDIȚIA V– 25 MAI 2019

   

  SECȚIUNEA I – PARTICIPARE DIRECTĂ

   În ziua de 25 MAI 2019, Liceul” Ștefan D. Luchian” Stefanesti - Botosani, în parteneriatcuInspectoratul Școlar al Județului Botoșani, Casa Corpului Didactic Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Primăria Orașului Ștefănești, Jud. Botosani va organiza a V a ediție a concursului sportiv regional Cupa ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești.

  Gup țintă: Elevi ai claselor I-XII, cadre didactice din învățământul primar, gimnazial, liceal.

  Beneficiari direcți: elevii și cadrele didactice participante

  Beneficiari indirecți: Părinții, comunitatea locala

  Activități/ Probe din cadrul concursului:

  Elevii claselor I-IV, vor participa la o singura proba (Şah), elevii claselor V-VIII, vor participa la 4 probe (Sărituri cu coarda, Ștafeta, Trage sfoara și Flotari), iar elevii claselor IX –XII, vor participa la 4 probe (Viteza - 60m, Sărituri la groapa cu nisip, Aruncarea greutății si Darts).

  Pentru cei care doresc sa participe vor trimite prin poştă până la data de19 APRILIE 2019  împreună cu un plic A4 autoadresat - Fişa de înscriere și acordul de parteneriat completat în două exemplare pe adresa - Liceul ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești, Orașul Ștefănești, Județul Botosani, cod postal  717385, cu specificația pentru CONCURSUL SPORTIV ,,Cupa Ștefan D. Luchian” Ștefănești.

  Acordul de parteneriat, regulamentul si fisa de inscriere se regasesc mai jos pentru descarcare.

  Date de contact:

  Prof. Vaipan Raluca ( Liceul ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești)

  Tel.  0754631186

  e-mail ralucamerticariu@yahoo.com

  PARTICIPAREA SE FACE ÎN MOD DIRECT ȘI ESTE GRATUITĂ.

   

  SECȚIUNEA a II-a – PARTICIPARE INDIRECTĂ

  CONCURSULUI  REGIONAL  DE  FOTOGRAFIE

  CU TEMATICĂ SPORTIVĂ

  „CUPA ȘTEFAN D. LUCHIAN” ȘTEFĂNEȘTI

   

  CONDIŢII DE PARTICIPARE :

  La concurs pot participa cu lucrări fotografice elevii pasionati de fotografie.

  Lucrările fotografice vor avea dimensiunea A4, vor fi color si vor reda imagini din cele 9 probe ce se desfasoara la ,,CUPA STEFAN D. LUCHIAN’’ STEFANESTI.

  Un cadru didactic coordonator poate inscrie in concurs maxim 3 elevi pentru fiecare categorie de varsta. Fiecare elev poate participa cu o singura fotografie in concurs. Totodată, fotografiile trimise la concurs nu trebuie să fi fost publicate vreodată. Nu pot participa imagini care combină elemente ale mai multor fotografii sau care au elemente eliminate. Micile retuşuri de culoare şi luminozitate vor fi acceptate.  Fotografiile nu vor fi returnate. Ele devin proprietatea unitatii scolare organizatoare a concursului. Participanţii trebuie să deţină dreptul asupra tuturor fotografiilor înscrise de ei la concurs. Trimiterea unei fotografii pentru acest concurs este considerată automat o declaraţie de acceptare de către concurent a tuturor condiţiilor prezentate mai sus.

  Lucrările împreună cu fişa de înscriere și acordul de parteneriat completat în două exemplarese vor trimite prin poştă până la data de 19 APRILIE 2019  împreună cu un plic A4 autoadresat -cu specificația pentru

  CONCURSUL  DE  FOTOGRAFIE CU TEMATICĂ SPORTIVĂ

  ,,Cupa Ștefan D. Luchian” Ștefănești.

  Acordul de parteneriat, regulamentul si fisa de inscriere se regasesc mai jos pentru descarcare.

  Date de contact:

  Prof. Vaipan Raluca ( Liceul ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești)

  Tel.  0754631186

  PARTICIPAREA SE FACE ÎN MOD INDIRECT ȘI ESTE GRATUITĂ.

  DESCARCA REGULAMENT CONCURS

  DESCARCA ACORD DE PARTENERIAT

  DESCARCA FISA DE INSCRIERE - PARTICIPARE DIRECTA

  DESCARCA FISA DE INSCRIERE - PARTICIPARE  INDIRECTA 

   

   

 • 2016 - Balul Bobocilor

  Frumoasa tradiţie a Balului Bobocilor se păstrează bine la Liceul Ştefan D. Luchian din Ştefăneşti.  An de an, boboceii claselor a IX- a sunt iniţiaţi în viaţa de liceu de către viitorii absolvenţi  ale claselor a XII-a, prin sfaturi cum să intre în graţie profesorilor, cum să intre sau să nu intre în găşti, pe cine sa evite, unde e biblioteca.  Cel mai important eveniment din viaţa unui boboc este, însă, Balul Bobocilor, un spectacol de o ora-doua  la care se munceste pe brânci cu săptămânile.

  Se ţipă si se plange că nu ies pregatirile bine, ca bobocii nu-s în stare de nimic, că nu e destul timp, că mai trebuie repetate cinci din şase mişcări, că nu se ştie la ce probe să mai fie supuşi candidaţii pentru titlul de Miss şi Mister Boboc, că nu merge sunetul, că inca nu-s  gata diplomele.  Cine sa fie invitat să cânte? Şi dacă publicului nu-i va plăcea spectacolul? Dacă nu vine toată lumea din juriu? Dacă nu merge asta, dacă nu merge aia?

  E o munca titanică iar clasa a XII-a A, îndrumată îndeaproape de doamna diriginta Munteanu Carmelia,  impreuna cu elevii claselor a IX- A şi B, a  reuşit să producă un spectacol memorabil în ciuda anxietăţilor şi problemelor neprevăzute. Cu sala plină până la refuz, aplauze necontenite la momentele artistice şi probele concursului, seara de 21 octombrie 2016 va rămâne pe buzele tuturor pentru mult a vreme.

  Spre deliciul publicului, invitat special a fost Bronx, artist local din Truşesti.

  Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2016 au fost acordate concurentilor Moroşanu Raluca din clasa a IX-a B, si Smerea Alexandru din clasa a IX-a A.

  Podiumul a fost completat de Falcaş Narcisa şi Ţăruş Mihai, Vicorschi Lăcrămioara şi Buraga Ciprian, din clasa a IX- a A.

  Câştigători au fost toţi boboceii pentru că, indiferent de votul juriului, aceştia s-au simţit bine şi au creat primele lor amintiri din viaţa de liceu.

  DANSUL CLASEI A XII-A

  VALSUL BOBOCILOR

  GALERIE FOTO

   

   

   

 • 2016 - Festivitatea de deschidere a anului scolar 2016-2017

  Un nou an scolar a fost deschis la Liceul "Stefan D. Luchian" in data de 12 septembrie,  o zi cu emotii atat pentru boboceii din clasa I cat si pentru bobocii ciclului liceal.

  Conducerea scolii, alaturi de reprezentantii Primariei Stefanesti, domnul primar Florin Butura si domnul viceprimar Rotari Toader, reprezentatii Politiei Stefanesti  si Bisericii au urat elevilor, parintilor si cadrelor didactice un an scolar plin de realizari, sanantate si bucurii.

  GALERIE FOTO

   

   

   

   

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.