Activitati Culturale

2018 - Unirea Principatelor

Elevii si profesorii de la Liceul Ștefan D. Luchian au sarbatorit in saptamana 22-26 ianuarie 2018 Mica Unire prin activitati variate. La Scoala Gimnaziala nr. 2 Bobulesti elevii claselor primare, condusi de dna prof. Guriuc Mihaela, au realizat o expozitie de lucru manual cu tema Unirii. 

la Liceul din Stefanesti, elevii si profesorii s-au reunit pentru a discuta despre importanta evenimentului istoric si pentru a recita cateva creatii ale elevilor. 

Cu ocazia celebrării Uniri, ansamblu Hora a susținut o serie de spectacole in Municipiul Botoșani, miercuri, 24 ianuarie 2018 alături de Asociația Arlechin Harlequin și Asociația Initiative Botoșani. Prima parte a programului a început la ora 12.00, la Botoșani Shopping Center iar partea a doua la ora 16.00 in zona de evenimente de la Carrefour Botoșani. Programul a cuprins momente artistice prezentate de copii și tineri de la asociația ”Arlechin”, ansamblul '' Hora'' de la liceul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești, ansamblul '' Mugurașii'' de la Grădința nr. 22.