Activitati Culturale

2018 - Unirea Principatelor

Elevii si profesorii de la Liceul Ștefan D. Luchian au sarbatorit in saptamana 22-26 ianuarie 2018 Mica Unire prin activitati variate. La Scoala Gimnaziala nr. 2 Bobulesti elevii claselor primare, condusi de dna prof. Guriuc Mihaela, au realizat o expozitie de lucru manual cu tema Unirii. 

la Liceul din Stefanesti, elevii si profesorii s-au reunit pentru a discuta despre importanta evenimentului istoric si pentru a recita cateva creatii ale elevilor. 

Cu ocazia celebrării Uniri, ansamblu Hora a susținut o serie de spectacole in Municipiul Botoșani, miercuri, 24 ianuarie 2018 alături de Asociația Arlechin Harlequin și Asociația Initiative Botoșani. Prima parte a programului a început la ora 12.00, la Botoșani Shopping Center iar partea a doua la ora 16.00 in zona de evenimente de la Carrefour Botoșani. Programul a cuprins momente artistice prezentate de copii și tineri de la asociația ”Arlechin”, ansamblul '' Hora'' de la liceul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești, ansamblul '' Mugurașii'' de la Grădința nr. 22. 

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.