Activitati Extracurriculare

2016 - Let's Do It, Romania! - 24 septembrie

În data de 24 septembrie 2016, elevii şi profesorii Liceului Ştefan D. Luchian din Ştefăneşti s-au alăturat ca voluntari ai campaniei naţionale LET'S DO IT, ROMANIA! pentru a ecologiza câteva zone din localităţile Stefăneşti, Bobuleşti şi Stânca.
La Ştefăneşti, elevii clasei a VIII-a B, alaturi de prof. Monica Jechil şi prof. Ana Murariu au strâns deşeuri reciclabile din zona parcului Oraşului Stefăneşti, a blocurilor şi din curtea liceului.
La Bobuleşti, elevii claselor a VI-a şi a VII-a, indrumati de prof. Vaipan Raluca si prof. Botezatu Paula, au umplut căţiva saci de peturi, ambalaje si hârtii de pe străzile din localitate, din parcul Bobuleşti si pe lângă DN 28.
La Stânca, elevi din clasele a XI-a, a X-a şi a XII-a, alaturi de prof. Stroe Călin, prof. Alina Grosu şi prof. Stela Adam au adunat deşeuri reciclabile de pe malul lacului de acumulare Stânca-Costeşti. La final, când sacii au fost trimişi spre groapa de gunoi, cu ajutorul Primăriei Oraşului Ştefăneşti, elevii de liceu au profitat de ziua frumoasa pentru o plimbare prin EXPLOATAREA COMPLEXĂ STÂNCA-COSTEŞTI, unde au admirat frumuseţile naturii toamna.

GALERIE FOTO

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.