Formatia "HORA"

2016 - Festivalului National de Folclor,,Cânt si joc pe plai dobrogean”

Ansamblul ,,Hora” Ştefăneşti în spectacol pe plaiuri dobrogene.
 În perioada 25- 29 iunie 2016 membrii Ansamblului ,,Hora”, elevi ai Liceului ,, Ştefan D. Luchian” din Ştefăneşti au participat la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului National de Folclor, ,,Cânt si joc pe plai dobrogean”. Alături de peste 30 ansambluri artistice din ţară au participat la Parada costumelor populare apoi au prezentat spectacole pe scena Teatrului de vară din Eforie Nord cât şi în Eforie Sud. Prestaţia lor a fost răsplătită cu diplome, medalii şi trofeul Festivalului dar şi cu acumularea unei bogate experienţe în ceea ce priveşte promovarea folclorului naţional dar şi local.

Pe lângă participarea la spectacole, elevii şi însoţitoriii lor s-au bucurat de o săptămână la mare, pe plajă, formând si întărind prietenii.

Pe această cale aducem mulţumiri d-lui instructor coregraf Ionel Petrişoru, d-nei prof. Crenguţa Volintiru, sponsorului Ana Manuela Zarug, director general al SC Serconf Botoşani şi nu în ultimul rând elevilor care prin talentul lor artistic au promovat unitatea şcolară la care studiază.

VIDEO

CSJPD 1                                       CSJPD 2                                          CSJPD 3                                           CSJPD 4

GALERIE FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.