Anunturi importante

Urare de Inceput

Dragi elevi, Stimaţi părinţi,

sunteţi invitaţi să participaţi la ceremonia de deschidere a anului şcolar 2018-2019, Luni 10 Septembrie 2018 în curtea Liceului, începând cu ora 9.

Vrem să urăm BUN VENIT!! în şcoala noastră prichindeilor de la grădiniţă, de la clasele pregatitoare şi boboceilor de la clasele a IX-a şi să le spunem să nu se teamă de necunoscut.

Claselor ce revin le urăm mult success în noul an scolar, în special elevilor din clasa a XII-a pe care îi aşteaptă un an greu. Le urăm succes tuturor elevilor, mari şi mici, le urăm note mari, premii şi distincţii la concursuri, rezultate frumoase la toate disciplinele şi activităţi extracurriculare şi extraşcolare cât mai reuşite.

Sperăm că noul an şcolar va fi unul plin de amintiri frumoase, de aventuri ale cunoaşterii şi nu numai. Noi suntem oricand pregătiţi să vă ajutăm, să vă îndrumăm spre cele mai bune direcţii în viaţă. Fiecare elev reprezintă o personalitate în devenire la slefuirea căreia avem şi noi, profesorii, aportul nostru, fiecare în felul lui, cu bune şi cu rele. Important e sa fiţi conştienţi că trebuie să învăţaţi acum, în anii de şcolală, pentru a avea o cultură generală bogată, pentru a vă descoperi talentele şi a vă pune bazele vieţii voastre de adulţi, cănd veţi fi pe cont propriu. Poate că peste ani, unii veţi reveni în comunitatea noastră ca specialişti de valoare, unii poate ne veţi fi si colegi aici la Liceul Ştefăneşti, şi vom fi mândri să spunem că v-am fost dacăli cândva.

Să aveţi o primă zi de şcoală minunată!

Cu drag,

Cadrele didactice ale Liceului „Ştefan D. Luchian”, Ştefăneşti.

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.