Activitati Extracurriculare

2017 - Vremea Colindelor

Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, elevii şi profesorii de la liceul Ştefan D. Luchian din Ştefăneşti au pregătit numeroase surprize pentru oraşul nostru.

In săptămâna 18-22 decembrie, au avut loc  o serie de activităţi menite să celebreze sărbătorile de iarnă româneşti, cu tradiţiile şi obiceiurile lor, menite să pună în valoare talentele copiilor nostril.

Seria de evenimente a început cu un concurs de creaţie, "Creăm din suflet!"  . Elevii şi profesorii liceului au creat decoraţiuni de Crăciun, felicitări şi jucării, pentru a împodobi un brad la Unitatea de Asistenţă Medico-Socilală, Ştefăneşti dar şi a însenina ziua locatarilor de acolo cu o felicitare şi un mic cadou procurat cu ajutorul sponsorilor adunaţi de coordonatorii proiectului, d-na director Elena Marineac , d-na director adj. Elena Ignat, d-nele prof. Sudureac Iuliana, Raluca Vaipan şi corul Liceului nostru, condus de d-na prof. Crenguta Volintiru.  

Al doilea eveniment a fost coordonat de prof. Stroe Călin care, împreună cu elevii clasei a IX-a C, a pregătit un spectacol de datini şi obiceiuri de Anul Nou desfăşurat in curtea liceului Ştefăneşti. După terminarea spectacolului, căiuţii şi urşii au mers la instituţii din localitate, Oficiul Postal Ştefăneşti şi Primăria Oraşului Ştefăneşti,  pentru a ura un An Nou cu bucurii şi împliniri.

Activităţile au continuat cu vizite a diferite grupuri de copii conduse de educatori şi învăţători care au colindat Primăria Oraşului Ştefăneşti începând cu dimineaţa zilei de 21 decembrie, urmand ca după-amiaza instituţia să fie colindată de Corul Liceului Stefăneşti, condus de d-na prof. Volintiru şi d-nele directoare Marineac şi Ignat.

Ultima activitate a săptămânii a fost concertul anual IATĂ VIN COLINDĂTORI ! oferit de Liceul Ştefăneşti la Casa de Cultură, un regal de colinde, dansuri şi talent.

GALERIE FOTO

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.