Activitati Invatamant Liceal

2018 - Balul bobocilor, Bal de poveste

Bal de Poveste

Magie, culoare şi sunet sunt printre primele cuvinte care vin in minte.  Ar mai fi frumoşi şi frumoase, talentati şi talentate, dar mai ales un succes total.

Cam asa se poate descrie, pe scurt, Balul Bobocilor 2018, organizat in data de 26 octombrie 2018, de elevii clasei  a 12 –a , coordonati de d-na Diriginta Veronica Chiaburu, sprijiniti de sponsori generoşi şi aplaudaţi de un public recunoscător pentru spectacolul oferit.

Cei 11 bobocei concurenţi  din clasele a 9-a A şi B au fost supuşi unor probe  ce le-au pus la încercare abilităţile de dans, gândire rapidă, imaginaţie dar şi postură. Toţi au fost frumoşi, toţi au fost extraordinari, ceea ce a făcut treaba juriului de a da note şi de a alege căştigătorii cu atât mai grea.

Felicitări organizatorilor, pentru efortul depus.

Felicitări căştigatorilor, Deleanu Andreea – Miss Boboc, Barbălată Emi – Mister Boboc, Barcău Tabita – Miss Popularitate, Lomoş Marius – Mister Popularitate, dar şi celorlalti concurenţi, Cozma Roxana, Motrescu Eduard, Lionte Daniela, Boboc Cătălin, Burlacu Simona,  Grindei Dan şi  Andronache Cosmin-Catalin.

GALERIE VIDEO

Dansuri de poveste -  clasa a XII-a A

Invitat - Plesneală Fedor

Sceneta - Catalina si Emi 

Proba dans - 

Sceneta - Andreea si Catalin - Yo, mamma

Invitat - Gerogiana Cadinoiu

Proba dans - colaje

Dans - fetele clasei a a XII-a A

Proba dans de societate

Premierea castigatorilor

 

GALERIE FOTO

 

 

 

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.