Activitati Extracurriculare

2018 - Iata, vin colindatori!

Liceul “Ştefan D. Luchian” Ştefăneşti a celebrat venirea Crăciunului printr-o serie de activităţi desfăşurate în săptămâna anterioară sărbatorii Naşterii Domnului.

Mai întâi, grupul vocal Florile Prutului a participat la ediţia a XI-a a concursului  coral “O, Ce Veste Minunată!” organizat in data de 15 decembrie, in sala “Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia din Botoşani.  Pe scenă au răsunat colinde ale unor formaţii corale  din Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ, Brăila, Republica Moldova şi Ucraina. Fetele noastre au reuşit să se întoarcă acasă cu o Menţiune, un loc ce ne face cinste şi de care suntem mândri având în vedere ca multe alte coruri s-au întors acasă doar cu diploma de participare.

Imagini şi înregistrări din presa locala de la acest eveniment se pot vizualiza AICI.

Apoi, elevii  din toate clasele au participat la concursul judetean “Creăm din suflet, Dăruim pentru suflet...”  în cadrul căruia au confecţionat felicitări şi decoraţiuni specific sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, elevii coordonaţi de cadrele didactice ale liceului, au colindat Primăria Oraşului Ştefăneşti, Punctul de trecere a frontierei Stânca,  Poliţia Orasului Ştefăneşti,  sediul APIA şi căminul de bătrani din localitate.

Activităţile au culminat vineri 21 decembrie, când, în cadrul şedinţei de Consiliu Profesoral, fetele din grupul vocal Florile Prutului au încântat audienţa cu câteva colinde din repertoriu, iar grupul de începători ai formaţiei de dansuri populare HORA Ştefăneşti şi-au demonstrat talentul. La final, audienţa a fost încântată de mini concertul de colinde al prichindeilor de la clasele Întâi de la Ştefăneşti.

În cadrul aceleiaşi sedinţe de Consiliu Profesoral, au fost evidentiaţi elevii şi profesorii îndrumători care au obţinut rezultate remarcabile  la olimpiade şi concursuri în anul 2018 prin acordarea unor diplome din partea ISJ Botoşani.

GALERIE VIDEO

Florile Prutului - Colinde 1

Formatia HORA Junior

Florile Prutului - Colinde 2

Florile Prutului - Colinde 3

Florile Prutului - Colinde 4

Colinde - elevii claselor I

Florile Prutului - Colinde UAM Ştefăneşti

 

GALERIE FOTO

S5 Box

Autentificare

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.